Značilnosti: udobnost (tekstilna podloga), absorbiranje vlage, odpornost na kontakno toploto do 250°C, dober oprijem (visoka protizdrsnost – hrapavost)
Področja uporabe: ribolov, prehrambena industrija – delo v kuhinji, delo z zmrznjenimi izdelki, delo z ribami, školjkami, mesnopredelovalna industrija, primerne za ostre, grobe in spolzke predmete, ravnanje z vročo hrano
Kategorija: 3
Material: naravni lateks
Dolžina: 26 - 30 cm (odvisno od velikosti)
Debelina: 1,35 mm
Barva: oranžna
Notranjost: tekstilna podloga
Zunanjost: ojačana reliefina hrapavost, nazobčena manšeta
Znamka
Nivo zaščite rokavic
Zaščita pred toplotnimi učinki (EN 407)
Zaščita pred kemikalijami in mikroorganizmi (EN 374)
Zunanji material rokavic
Zunanjost rokavic
Notranjost rokavic
Manšete rokavic